Plaatjesmaker

Bijna zolang ik me kan herinneren maak ik foto’s. Ooit begonnen met gezinskater Tommie als model. Al snel daarna volgden andere onderwerpen: mijn broertje Martijn, familie en vrienden, motoren, de TT, vakanties…
Mijn eerste eigen camera was een direct-klaar zwart-wit Polaroid. Na de klik op de ontspanknop meteen een plaatje te zien. Daarna volgde een analoge Pentax en sindsdien alleen maar Nikons. 
Als DTP-er / fotograaf maak ik bedrijfsreportages, portretten en series van sportevenementen voor mijn werkgever Sportbedrijf Arnhem. Op deze website zie je vooral mijn beelden die ik als hobbyfotograaf of als freelancer in opdracht heb gemaakt.   
Het liefst zwerf ik door Schotland of andere noordelijke landen en maak plaatjes van de lege landschappen en natuur. Wonend in Doorwerth geniet ik ook steeds meer van het vastleggen van de omgeving in de buurt. Dat is wat lastiger sinds Puk meestal meegaat, in de ene hand de camera en in de andere hand een sterke ongeduldige hond 🙂 Je kunt eventueel contact opnemen via het formulier hieronder. 
Frank
Instagram:        
Neem voor informatie, opdrachten, de aanschaf of het gebruik van foto´s contact op via onderstaand formulier.
Zonder toestemming mogen foto’s niet worden gebruikt. Kijk voor meer informatie over copyright op auteursrecht.nl.

foto: Lewis, Schotland

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht


    Fout: Contact formulier niet gevonden.