Plaatjesmaker

Zolang ik me kan herinneren maak ik foto’s. Ooit begonnen met gezinskater Tommie als model.  Al snel daarna zocht ik meer onderwerpen: mijn broertje Martijn, familie en vrienden, motoren, de TT, vakanties…
Mijn eerste eigen camera was een direct-klaar zwart-wit Polaroid. Superspannend om na een klik op de ontspanknop meteen een plaatje te zien. Daarna volgden analoge Pentaxen en Nikons en uiteindelijk werden het digitale Nikons en Lightroom. 
Als DTP-er / fotograaf maak ik bedrijfsreportages,  portretten en series van sportevenementen voor mijn werkgever Sportbedrijf Arnhem. Op deze website zie je vooral mijn privéwerk of beelden die ik als freelancer heb gemaakt. Véél te veel foto’s, ik weet het.  
Het liefst zwerf ik door Schotland of andere noordelijke landen en maak plaatjes van de lege landschappen en natuur. Maar wonend in (sinds kort) Doorwerth geniet ik er ook steeds meer van om de omgeving van Arnhem en omstreken te fotograferen. Lopend door de bossen of wandelend door de stad. Je ziet het op deze website.
Je kunt contact opnemen via het formulier hieronder. 
Groet,
Frank
Instagram:        
Neem voor informatie, opdrachten, de aanschaf of het gebruik van foto´s contact op via onderstaand formulier.
Zonder toestemming mogen foto’s niet worden gebruikt. Kijk voor meer informatie over copyright op auteursrecht.nl.

foto: Lewis, Schotland

Schotland Outer Hebrides Lewis 2016

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht


    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]